Të nderuar mysafir

Jeni te mirëpritur në Hotelin dhe Restorantin  tonë  ‘Schöne Aussicht‘.  Qoftë se Ekipi juaj nuk e flet gjuhën tonë, ne do të ju kuptojmë të përkryer – për shkak se një pritje e ngrohtë të njerëzve nga e gjithë bota do të thotë shumë për ne. Ne duam të ju ofrojmë çdo gjë që e bën qëndrimin tuaj në Frankfurt, një përvojë që ju të mbani në një kujtim të mirë!<

E mirëpresim viziten tuaj.

Schöne Aussicht

Schöne Aussicht – Hotel, Restorant, Café në Frankfurt mbi Main

‘Schöne Aussicht’ do të thotë „pamje e bukur“ – dhe me të vërtetë emri i thotë të gjitha.                     ‘Schöne Aussicht’ është një hotel më tre yje tradicionale në Frankfurt, që ofron një pamje fantastike mbi livadhet, fushat dhe një metropol Frankfurt mbi Main.  Hoteli është e vendosur në mënyrë ideale – vetëm tetë kilometra larg nga qendra e qytetit dhe baza tregtare të drejtë dhe 30 kilometra larg nga aeroporti.

Hoteli ‘Schöne Aussicht’ është lehtë për ta arritur dhe në të njëjtën kohë të vendosur në heshtje në lindje të qytetit të Frankfurtit. Një vend i përsosur për një qëndrim zbutës dhe të pashqetësuar.

‘Schöne Aussicht’ ekziston prej 200 vite. Johann Wolfgang von Goethe (1759-1832) – biri më i shquar i Frankfurtit dhe poeti kombëtar të Gjermanisë – ishte një mysafir i rregullt. Që atëherë hoteli tonë dhe restoranti ka qenë një destinacion popullor për banorët dhe vizitorët nga e gjithë bota.

Hotel

Hotel *** Schöne Aussicht është e popullarizuar në mesin e të gjitha llojet e udhëtarëve , të tregtisë, vizitorët e panairit, të ftuarit e biznesit dhe pushuesve. Me 48 dhoma në kushte të favorshme ky hotel me tre yje ofron bukuri e një selie familje të drejtuar, të kombinuara me comforts moderne dhe një atmosferë të ngrohtë dhe të relaksuar.

Parking  pa pagesë dhe shërbimim lëvizje andej këndej, Wi-Fi/Wireless,  shtigje vrapimi për sport, Wellness, sauna dhe pishinë janë vetëm disa minuta larg nga hoteli.

Për rezervime vizitoni faqen tonë:  www.schoene-aussicht.de
ose info@schoene-ausicht.de

Ju do të përfitojnë nga garancija të qmimit ma të mirë.  Ju lutem kërkoni për oferta paketë dhe normat e grupit.

Restorant & Café

Shijoni më të mirë të kuzhinës gjermane, ushqim rajonale dhe sezonale në restorantin tonë  ‘Schöne Aussicht’. Ju do të gjeni ushqim ndërkombëtare dhe vegjetarian. Ëmbëlsira shtëpije dhe desserts shijshme, janë në ofertë nga Patisserie tonë.

Konferenca dhe biznes hotel

Hotel ‘Schöne Aussicht’ është shum i përshtatshëm për takimet tuaja dhe seminare. Brenda mundësive të lehtë të qytetit Frankfurtit, ende mrekullisht të qetë, është e përcaktimit të përsosur për takime produktive. Dhomat tona për konferenca janë të pajisura me teknologji moderne. Kushte më të mira për konferenca, takime biznesi, për takime me dyer të mbyllura, seminare, qendra për vlerësim, konferenca vjetore, etj janë në dispozicion. Pjesëmarrësit e konferencës natyrisht mund të qëndrojnë në hotelin tonë  ‘Schöne Aussicht’.

Nëse e dëshironi, ne mund të vënë së bashku një program argëtuese për ju. Restoranti ynë ju ofron me pije dhe ushqim. Dhe pas perfundimin e punës, ju dhe mysafirët tuaj mund të lëshohem në restorant dhe bar, dhe delegatët mund të qëndrojnë në dhoma të rehatshme të hotelit ‘Schöne Aussicht’.

Vendodhja për ngjarjet e kompanisë dhe funksionet e familjes

‘Schöne Aussicht’ është vend ideal për konferenca, takime, seminare, dreka zyrtare, partitë e kompanisë dhe ngjarje të tjera, deri në 300 persona.  ‘Schöne Aussicht’ është gjithashtu një vend popullor për funksionet e familjes, dasma, festivale dhe festa të tjera.

Schöne Aussicht, Im Sperber 24, 60388 Frankfurt am Main
Telefoni: 069 333 222 33
E-Mail: info@schoene-aussicht.de
www.schoene-aussicht.de
Orari i hapjes (restorant), të përditshme 11.30 – 24.00 ora